Muutokset ja korjaukset

Sinäkin voit olla sukututkija

Jokainen ihminen kiinnittyy omaan sukuunsa, sen historiaan ja tulevaisuuteen. Ikosen Sukuseura tarjoaa nykyisille ja tuleville sukupolville jatkuvasti täydentyvän, mahdollisimman kattavan ja luotettavaa tietoa antavan sukututkimusrekisterin. Tässä työssä myös sinä voit olla mukana kokoamalla ja lähettämällä seurallemme henkilötietoja niistä sukuumme kuuluvista henkilöistä, jotka eivät vielä ole rekisterissämme. Kun lähetät tietoja Ikosen Sukuseuran sukututkimusrekisterivastaavalle, niin ole hyvä ja noudata seuraavia ohjeita.

 1. Merkitse aluksi mihin sukuhaaraan ja mihin tauluun lähettämäsi henkilöt kuuluvat. Apua saat Seuran kotisivuilla olevista sukuhaaratiedostoista.
 2. Ilmoita ainakin seuraavat henkilötiedot:
  • etunimi- ja sukunimi, naisista myös tyttönimi ja avioliittonimi
  • syntymäaika ja -paikka
  • vihkimisaika ja -paikka
  • kuolinaika ja -paikka
 3. Ole erityisen huolellinen perhesuhteiden kirjaamisessa. On tärkeää, että esimerkiksi lapset yhdistyvät oikeisiin vanhempiinsa jne.
 4. Kun lähetät tietoja elossa olevista henkilöistä, niin pyydä heiltä lupa tietojen julkaisemiseen Ikosen Sukuseuran jäsenten käytössä olevalla internetsivulla.
 5. Kokoamasi tiedot voivat olla tekstinkäsittelyohjelmalla tehtyjä tulosteita, jollakin sukututkimusohjelmalla laadittuja sukutauluja tai käsinkirjoitettuja selvityksiä.
 6. Muista merkitä myös omat yhteystietosi.

Lähetä tiedot sukututkimusrekisterin ylläpitäjälle Marja Leena Viitana
marjaleena.viitana [ @ ] gmail.com